UC MASTERS
Read

UC MASTERS: We zijn gestart!

The Kick Off!

Op 19 & 20 juni 2021 is ons talentontwikkelingstraject UC MASTERS afgetrapt. De 12 makers die de komende circa 18 maanden door onze coaches worden begeleid bij het verdiepen en professionaliseren van hun craft werden meteen in het diepe gegooid.

Na een kort voorstelrondje van coaches en deelnemers, was het de beurt aan Jonzi D en Nasrdin Dchar om de makers te inspireren voor hun eerste opdracht: Maak in een team van 4 personen binnen 24 uur (!) een performance. Op verschillende plekken in het TAC in Eindhoven werd gebrainstormd, gedanst, geschreven, gelachen, soms gevloekt, maar vooral ‘gemaakt’. Nasrdin keek en luisterde mee en gaf gevraagd (en soms ongevraagd) advies.

De zondag begon met een presentatie van Brad Downey, waarna de makers hun performance konden finetunen en voorbereiden. Coaches liepen af en aan met materialen. Anne Mieke Eggenkamp was, evenals Brad, deze dag aanwezig om haar kennis te delen. Daar waar 1 team zich als onderdeel van de performance 4 uur afzonderde in 4 aparte ruimtes, bouwde een ander team een mini-theater. Einde middag werden 3 indrukwekkende presentaties gegeven.

Het weekend werd afgesloten met een evaluatieronde, geleid door ‘master’ coach Freek van Duijn, waarna iedereen moe, maar met een goed gevoel, huiswaarts keerde. We zijn begonnen!

Bekijk de aftermovie op ons YouTube-kanaal. En volg UC MASTERS op Instagram en Facebook voor updates.

// RELATED //