UC MASTERS URBAN DANCE

  • Voor danstalent dat moves wil maken – 

Je danst op niveau en hebt je strepen verdiend. Je hebt battle’s op je naam staan en signature moves die baanbrekend zijn. Binnen jouw dans trackrecord ben je klaar om op professioneel niveau verder te ontwikkelen. Niet omdat jij het wil, maar simpelweg omdat je gewoon niet anders kan. Dát is de urban culture-mentaliteit die we zoeken: met het EMOVES UC MASTERS Dance programma ondersteunen wij jou twee jaar lang om jouw kunstenaarschap op topniveau te ontwikkelen.

Voor wie is EMOVES UC MASTERS Dance?

Het UC MASTERS Dance traject biedt ruimte aan drie toptalenten. EMOVES investeert in hét toptalent dat de cultuur en de creatieve kracht van urban dance verder kan brengen. We zoeken dansers die al een solide werkpraktijk hebben en erop gebrand zijn een volgende stap in hun professionele carrière te zetten. Het UC MASTERS traject is nadrukkelijk géén talentshow om je carrière aan te zwengelen; wij zijn er om jouw ambities werkelijkheid te maken in co-creatie. Je bent dus zelf in regie over welke ambities nagejaagd worden én welke ontwikkelingswensen realiteit gaan worden. Jouw ambities, ons doel. 

Hoe ziet het traject eruit?

Het programma bestaat uit coaching, workshops, lezingen, presentaties en samenwerkingen met (inter)nationale peers en collega’s. De inhoud wordt op maat gemaakt, in samenspraak met de artistiek leider/coach van je pijler. Voor dance is dat Andrey ‘Drosha’ Grekhov; winnaar van Juste Debout 2012 en founding father van het internationale Open Your Mind-festival. Samen met Andrey maak je een routekaart, waarin artistieke, zakelijke en organisatorische ontwikkeling centraal staan. Je werkt aan je skills, je treedt op en je maakt. Je leert je cultuur beter begrijpen door events mee te organiseren, workshops te geven etc. En je ontwikkelt je ondernemerschap: hoe haal je het meeste uit je skills en culturele inzicht? Wil je verder ontwikkelen in theater of ga je volop voor die battle titels of juist voor een combinatie ervan?  Welke richting het ook wordt: we gaan met jouw toekomstplannen samen aan de slag. 
//MOMENTEEL IS HET NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE MELDEN