Read Sports UC EVENTS

SO… WORLD CHAMPIONSHIP LONGBOARD DANCE & FREESTYLE

Bereid je voor op een spannende ervaring als geen ander – het World Longboard Dance & Freestyle Championship komt op 8 en 9 april naar Eindhoven! Dit tweedaagse extravaganza brengt ’s werelds beste longboarders samen voor een viering van atletisch vermogen, creativiteit en een levendige cultuur.

Bij longboarddansen en freestyle draait alles om flow, stijl, snelheid, creativiteit en moeilijkheidsgraad. Maar longboarden is meer dan alleen een sport – het is een gemeenschap van gepassioneerde individuen die een liefde delen voor deze opwindende activiteit. Of je nu een doorgewinterde skateboarder bent of een beginner met longboarden, dit evenement is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in deze ongelooflijke wereld.

Tijdens het World Longboard Dance & Freestyle Championship zul je betoverd worden door de vaardigheden en creativiteit die worden getoond. Van zwaartekracht tartende tricks en spins tot vloeiende dansroutines, longboarders zullen je verbazen met hun kunstzinnigheid op hun boards. Maar de opwinding houdt daar niet op – de sfeer van het evenement is net zo opwindend. Met verschillende zalen kun je de wedstrijd bekijken, pop-upwinkels bezoeken, gratis longboardlessen volgen en trucs oefenen en uitwisselen met andere enthousiastelingen. Je wordt omringd door een positieve en energieke sfeer waardoor je je geïnspireerd en opgewekt voelt.

Dus kom met ons mee voor een weekend vol avontuur en opwinding! Je krijgt niet alleen enkele van ’s werelds beste longboarders in actie te zien, maar je kunt ook een nieuwe hobby of passie ontdekken. De longboardgemeenschap is ongelooflijk gastvrij, waardoor het de perfecte activiteit is voor iedereen die iets nieuws wil proberen en er plezier in wil hebben.

Voor toeschouwers is het World Longboard Dance & Freestyle Championship gratis, dus mis je kans niet om deel uit te maken van dit onvergetelijke evenement. Kom naar het Klokgebouw in Eindhoven op 8 en 9 april en ervaar waarom longboarden meer is dan alleen een sport – het is een manier van leven!

Kijk hier voor meer informatie over het Longboard Dance & Freestyle Wereldkampioenschap 2023!

// RELATED //