Read UC EVENTS UC SKILLS

10 Juni – 2023 – Urban Culture Festival: Level Up

Ketelhuisplein, Strijp-S, 11:00-17:00

Op 10 juni tovert EMOVES het Ketelhuisplein in Eindhoven om tot een urban speelparadijs voor kids. Tijdens het Level-Up! Festival organiseren we van talloze workshops, challenges, parcours en voorstellingen om kinderen van 4 tot en met 12 jaar kennis te laten maken met alles wat Urban Eindhoven te bieden heeft. Op deze sportieve en creatieve dag kunnen ze leren en spelen bij onze areas met onder andere BMX, skate, free-running, (hiphop) dans, steppen, freestyle basketbal en zelfs graffiti!

Dit jaar hebben we een spectaculair programma voorbereid vol met clinics & workshops die de nieuwsgierigheid, creativiteit en sportiviteit van kinderen zullen prikkelen. Van het leren van Hiphop-dansmoves of graffitispuiten, skaten tot een potje street-basketbal. Na het volgen van de clinics en challenges ontvangen de kids een gave badge als beloning. Er zijn er in totaal 14 om te verdienen, dus spaar ze allemaal!

Gedurende de dag hebben we toffe live optredens, showcases en natuurlijk ook heerlijke hapjes en drankjes zodat ook ouders zich geen seconde hoeven te vervelen.

Voor sommige workshops geldt een beperkt aantal plaatsen, dus we raden aan om je snel jouw workshop rittenkaart te bemachtigen om een plekje te garanderen bij de workshops.

Op = op, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Ook handig om te weten; Neem je zelf niet deel aan de workshops & activiteiten van het festival dan is de festival geheel GRATIS als toeschouwer!

Het Emoves Urban Culture Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Eindhoven, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, EMOVES, Dutch Technology Festival en in samenwerking met Area 51 en Meneer Rick.
Widget by wpeec.pro

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het adres van het evenement? En tot hoelaat duurt het?

Ketelhuisplein 18, 5617 AB Eindhoven. De workshops starten om 11:00 en eindigen om 17:00

Wat houdt de rittenkaart precies in?

Bij het kopen van je ticket krijg je rittenkaarten om workshops & activiteiten te mogen doen.

Dus koop je een rittenkaart van 10, dan betekent dit dat je mee mag doen aan 10 workshops en/of activiteiten naar keuze.

Hoeveel verschillende workshops of activiteiten zijn er?

Er zijn tijdens het festival 14 verschillende workshops & activiteiten om te ervaren.

Wie mogen er meedoen tijdens de workshops & activiteiten?

In principe zijn de workshops alleen bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Wat als ik niet mee wil doen met de workshops & activiteiten?

Ouders en toeschouwers staat het geheel vrij om op het festivalterrein zijn om te genieten van de vibe. Daarnaast hebben we zelfs op en om het terrein genoeg eet & drinkgelegenheid, waar je rustig kunt genieten van het festival.

Hoeveel buttons krijg ik als ik een workshop of challenge heb gedaan?

Iedereen krijgt één button per workshop of challenge. Mocht het zo zijn dat je de workshop nog een keer wilt doen, dan ben je altijd welkom om de workshop nog een keer te doen voor 1 rit op de rittenkaart. Als je twee keer of vaker een workshop of challenge volgt, krijg je geen button meer, vanwege de beperkte oplage van de buttons.

Hoe kan ik jullie bereiken voor andere vragen of vragen over mijn ticket?

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd mailen naar info@stichtingurbaneindhoven.nl en dan proberen we binnen 2 werkdagen uw vraag te beantwoorden.

// RELATED //